Maak kennis met

Meesterlijk Geschikt

Met bloemen vertel je een verhaal, jouw boodschap uiten wij graag door middel van bloemen. Of het nu gaat om een vrolijke felicitatie of het zware verlies van een dierbare; wij maken een passend bloemstuk. Het avontuur van Meesterlijk Geschikt begon in 2000. Als meesters in de bloemsierkunst maken wij graag mensen blij met natuurlijke decoraties. Naast bloemstukken voor gelegenheden doen wij ook bedrijfsaankleding. Het gebruik van bloemen in een bedrijf geeft een positievere uitstraling. Het zorgt direct voor een welkom gevoel bij zowel klanten als personeel. Onze passie voor plantaardige decoraties geven wij graag door aan anderen. Voor de creatievelingen bieden wij ook trainingen aan. 

Grenzen verleggen is belangrijk om te blijven ontwikkelen. Met onze specialisatie in organisatie van evenementen hebben wij ons werkgebied uitgebreid. Als weddingplanner tijdens een bruiloft of als standontwikkelaar tijdens beurzen; wij organiseren het met veel plezier met behulp van ons grote netwerk. 

De voorbeelden op onze website zijn slechts een topje van de ijsberg op het gebied van onze plantaardige decoratie. Wij laten graag persoonlijk zien hoe wij jouw decoratieve wensen kunnen uitwerken tot een mooie natuurlijke vormgeving. Neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies. 

Over Meesterlijk Geschikt

Plantaardige decoratie is oneindig gevarieerd.

Dat is nou juist het mooie van dit vak. De voorbeelden die we op deze site presenteren vormen daarom slechts een kleine greep uit wat mogelijk is.

Over Meesterlijk Geschikt

Kennismaken met Meesterlijk Geschikt?

Mail logo Contact

Medewerkers

Geschikte collega’s

Miranda ter Voorde

Miranda ter Voorde

Chris van Asch

Chris van Asch

Tessa Schoneveld

Tessa Schoneveld

Roy Huisman

Roy Huisman

Sanne Meijer

Sanne Meijer

Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Bloemlezing Meesterlijk Geschikt

Bloemlezing Meesterlijk Geschikt ...

Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief