Maak kennis met

Meesterlijk Geschikt

Een goede basis is de key bij het maken van bloemkunst. Eerlijke en natuurlijke materialen zijn de basis voor elk bloemarrangement. Ieder bloemstuk is uniek en op maat gemaakt. Om te zorgen voor een compleet plaatje leveren wij ook prachtige potten en vazen van onder andere Des Pots, Ecri Pottenbakkers en Pol’s Potten. Bij Meesterlijk Geschikt krijg je professioneel advies over de mooiste combinaties van bloemen.

Uitvaart 

Bloemen zijn een karaktervol, betekenisvol en persoonlijk geschenk. Door het gebruik van bloemen kun je namelijk veel zeggen. Om met bloemen over te brengen wat je wilt vertellen, creëren wij aan de hand van jouw wensen een passend arrangement. Een prachtig bloemwerk voor een uitvaart of een boeket als blijk van medeleven naar de nabestaanden, wij maken het voor je.

Trouwen 

Bruidsdecoratie die eigen en puur is, bruidsdecoratie die jouw verhaal vertelt. Bij Meesterlijk Geschikt maken wij bruidsdecoratie waar jullie gasten hun ogen uitkijken. Jullie identiteit, kleding en uniekheid staan centraal. Samen bespreken wij de voorkeuren en geven wij professioneel advies. Aan de hand van het kleurenpallet en thema van de bruiloft maken wij bijpassende bloemdecoraties. Laat jullie alvast inspireren door onze eerder gemaakte trouw decoraties.

Interieur

Mooie bloemen in huis, dat wil toch iedereen? De juiste bloemen en planten versterken de uitstraling van het huis. Die extra kleuren doen een kamer opleven. Creëer voor een imposante uitstraling door te kiezen voor een boeket in een grote vaas. Liever extra details? Kies dan voor een kleine bloem in een liefelijk vaasje. Welke look je ook wilt bloemen zorgen altijd voor een bepaalde sfeer in een ruimte. Naast het regelen van bloemdecoratie kunnen wij ook jouw huis restylen. Een andere kleur op de muren, nieuwe lampen of prachtige bloempotten voor op de vensterbank; wij adviseren je graag. 

Workshops bloemkunst

Ga creatief, inspirerend en ontspannend werken tijdens een workshop. Bij Meesterlijk Geschikt bieden wij verschillende workshops aan op diverse locaties. Wij laten je graag kennismaken met de schoonheid van de natuur. Hierbij dient je eigen creativiteit als inspiratiebron. Leuk om bijvoorbeeld samen met collega’s te doen of tijdens een vrijgezellendag. Benieuwd naar onze workshops? Neem dan contact op met ons team.

Onze service

Grenzen verleggen, zo blijven wij unieke en mooie producten leveren. Wij stoppen niet bij het maken van boeketten. Bij Meesterlijk Geschikt zijn wij van alle markten thuis. Wij leveren bloemkunst voor elke gelegenheid, van rouwboeketten tot interieurstyling. Met onze expertise creëren wij mooie bloemwerken die helemaal aansluiten bij jouw wensen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Bloemkunst

Sierlijke muurbloempjes

Vanuit gevoel voor vorm en kleur passend bij de locatie. Verse bloemen en planten, alsmede prachtige creaties met zijden bloemen.

Bloemkunst Door Meesterlijk Geschikt

Neem vandaag nog contact met ons op

Mail logo Contact
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus

Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus
...

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: 'ik hoef niets voor Valentijnsdag', bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: `ik hoef niets voor Valentijnsdag`, bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️
...

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl. 

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje('s)

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl.

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje(`s)
...

Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief