Maak kennis met

Witteveen + Bos

Van onze opdrachtgever Witteveen + Bos kregen wij de opdracht om een concept te bedenken voor hun jaarlijkse relatiedag met als thema: Urban Vintage.

Het moest een ongedwongen festival sfeer worden. Van meubilair tot tent, van bar tot bloemen, Meesterlijk Geschikt heeft aan elk detail gedacht. Na enkele meetings met de opdrachtgever en partners, is Meesterlijk geschikt tot een concept gekomen. Wij kunnen terugkijken op een prachtig en geslaagd festival!

Klant: Witteveen + Bos

Witteveen bos

Kennismaken met Meesterlijk Geschikt?

Mail logo Contact
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Wat een keuzestress... Normaal absoluut geen last van, maar bij deze dames wel....wat een snoepwinkel ❤️. Bedankt De Hofdames voor de goede adviezen en de tijd! Ik geniet er altijd van als ik collega ondernemers ontmoet die ook zoveel passie en liefde voor hun vak hebben.

Wat een keuzestress... Normaal absoluut geen last van, maar bij deze dames wel....wat een snoepwinkel ❤️. Bedankt De Hofdames voor de goede adviezen en de tijd! Ik geniet er altijd van als ik collega ondernemers ontmoet die ook zoveel passie en liefde voor hun vak hebben. ...

De start van iets heel mooiiiis! @meesterlijkgeschiktnl  @stufkenbuitenruimte.nl @apeldoornbusinessawards

De start van iets heel mooiiiis! @meesterlijkgeschiktnl @stufkenbuitenruimte.nl @apeldoornbusinessawards ...

Koop lokaal!

Koop lokaal! ...