Maak kennis met

Meesterlijk Geschikt

Niets is zo belangrijk als een goede eerste indruk. Bij een goede eerste indruk komt bedrijfsaankleding om de hoek kijken. Een mooi aangekleed bedrijfspand geeft klanten en personeel het gevoel welkom te zijn. Bloemen en planten op de werkvloer dragen bij aan een positievere werksfeer en een lager ziekteverzuim, dit blijkt uit onderzoek van de Universiteit Wageningen. Bij aankleding met bloemen is het belangrijk dat jouw bedrijfsidentiteit tot uiting komt. Om hiervoor te zorgen voeren wij een gesprek op locatie en worden de mogelijke creaties uitgewerkt.

Bedrijfsaankleding voor op beurzen? 

Je bedrijf promoten op een beurs doe je natuurlijk met een goed product of dienst en een goede aankleding van je stand. Mooie beursaankleding zorgt ervoor dat jouw product nog beter naar voren komt. Meesterlijk Geschikt regelt de beursaankleding graag voor jou. Wij werken samen met specialisten op het gebied van stand ontwerp en uitvoer. Dit verzorgen wij op iedere locatie in Nederland. Met onze expertise werken wij alles geheel naar wens uit. Zo kun jij je optimaal focussen op het presenteren van jouw product of dienst. 

Bloemen en planten als bedrijfsaankleding op kantoor

Planten op het kantoor, waarom niet? Wij kunnen met regelmaat verse bloemen en planten aan jouw bedrijf leveren. Geen tijd voor het onderhoud van verse bloemen? Kies dan voor zijden bloemen en planten. Meesterlijk Geschikt maakt gebruik van zijden bloemen. Deze bloemen worden verwerkt in tijdloze ondergronden met natuurlijke constructies. Op deze manier krijgt het een natuurlijke uitstraling. Het is mogelijk de zijden bloemen of planten te kopen of te huren. Om voor een variërende uitstraling te zorgen, kunnen wij de bloemen ook omwisselen bijvoorbeeld meelopend met de seizoenen. Zelfs bekende bedrijven als Rituals gebruiken onze zijden creaties als bedrijfsaankleding in hun winkels. 

Niet alleen bedrijfsaankleding

Een jubileum of opening? Wij regelen een passende omlijsting met bloemen. Bij Meesterlijk Geschikt zorgen wij voor kwaliteitsproducten. Naast bedrijfsaankleding verzorgen wij ook andere bloemwensen voor bijvoorbeeld verjaardagen van werknemers. Wij zorgen dat ze op hun speciale dag een mooi boeket krijgen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Liever een workshop volgen?

Zoek je een leuk uitje samen met collega’s? Maak kennis met de schoonheid van de natuur. Bij Meesterlijk Geschikt kun je, naast bedrijfsaankleding, ook terecht voor workshops. Wij bieden verschillende workshops aan op diverse locaties. Hierbij dient jouw eigen creativiteit als inspiratiebron. Benieuwd naar onze trainingen? Neem dan contact op met ons team.

Bedrijfsaankleding

Vrolijk visitekaartje

Vanuit gevoel voor vorm en kleur passend bij de locatie. Verse bloemen en planten, alsmede prachtige creaties met zijden bloemen.

Bedrijfsaankleding Uitgevoerd Door Meesterlijk Geschikt

Neem vandaag nog contact op met ons

Mail logo Contact
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus

Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus
...

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: 'ik hoef niets voor Valentijnsdag', bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: `ik hoef niets voor Valentijnsdag`, bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️
...

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl. 

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje('s)

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl.

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje(`s)
...

Opbouw event 'La Familia' op een bijzondere locatie

Opbouw event `La Familia` op een bijzondere locatie ...

Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief