Maak kennis met

Meesterlijk Geschikt

Evenementen vereisen wat organisatie en Meesterlijk Geschikt neemt graag werk uit jouw handen. Wij ondersteunen je in zowel bloemdecoratie als andere zaken omtrent aankleding. Ieder evenement is anders. Wij zorgen voor een aankleding die precies bij het evenement past. Van bruiloften tot productpresentaties; met onze jarenlange ervaring in evenementen komen wij samen met jou tot een mooi resultaat. 

Aankleding evenementen

De aankleding van je bedrijf is bij ons in goede handen. Tijdens evenementen zoals beurzen en shows is het van belang dat jouw stand potentiële klanten trekt. Met onze ruime ervaringen in productpromotie zorgen wij voor een mooie aankleding. Met de beste materialen creëren wij composities die bedrijven gezicht geven. Zowel nationaal als internationaal verzorgen wij veelzijdige presentaties en productdemonstraties in aansluiting op specifieke thema’s. Wil je bloemaankleding op kantoor? Ook dit doen wij bij Meesterlijk Geschikt. Wij kunnen met regelmaat bloemen en planten verzorgen voor jouw bedrijf. Geef klanten en personeel een warm welkom met prachtige bloemen en planten. 

Trouwdecoraties

Vertel jullie persoonlijke liefdesverhaal met bloemen. Wij zorgen voor bruidsdecoratie dat eigen en puur is. Alles wordt aangepast op basis van het gewenste kleurenpallet. Dit doen wij door te kijken naar verschillende aspecten van de trouwsetting waaronder de kerk, het gemeentehuis, de feestlocatie en de trouwauto. Wij bespreken jullie wensen en geven deskundig advies. Laat je alvast inspireren door ons eerder gemaakte decoraties. 

Volledige bruiloft plannen

Vele handen maken licht werk. Zoek je nog een extra hand bij het regelen van jullie bruiloft? Bij Meesterlijk Geschikt helpen wij naast de florale organisatie ook op andere organisatorische vlakken. Bepaal zelf wat je uit handen geeft. Samen met jullie verzorgen wij jullie trouwerij tot in de puntjes voor een mooie onvergetelijke dag. Geïnteresseerd in Meesterlijk Geschikt als weddingplanner? Neem dan contact met ons op. 

Trainingen 

Thuis aan de slag met je skills in bloemschikken? Met een groep een plantaardig object maken voor een speciale gelegenheid? Of een vrijgezellenfeest bloemrijk aankleden? Bij Meesterlijk Geschikt laten wij anderen graag kennismaken met de vormgeving met bloemen. Dit doen wij met flexibel in te vullen workshops. De trainingen kunnen zowel op locatie als in onze binderij (maximaal 10 personen) plaatsvinden. Interesse? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Kosten bloemdecoraties en trainingen

Het kostenplaatje is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Wij bieden verschillende diensten aan. De prijzen van Meesterlijk Geschikt zijn afhankelijk van het project en de materialen. Om een goede prijsindicatie te geven, kijken wij graag samen met jou naar de vormgeving. Werk je met een budget? Dan zoeken wij naar de mogelijkheden binnen dat budget. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Evenementen

Feestelijk geschikt

Vanuit gevoel voor vorm en kleur passend bij de locatie. Verse bloemen en planten, alsmede prachtige creaties met zijden bloemen.

Evenement Versiering Door Meesterlijk Geschikt

Neem vandaag nog contact op met ons

Mail logo Contact
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus

Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus
...

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: 'ik hoef niets voor Valentijnsdag', bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: `ik hoef niets voor Valentijnsdag`, bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️
...

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl. 

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje('s)

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl.

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje(`s)
...

Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief