Maak kennis met

Meesterlijk Geschikt

Bij een goed product hoort een goede presentatie. Hier komt Meesterlijk Geschikt in beeld. Met behulp van bloemstyling, fotografie en teksten kunnen wij de gehele conceptontwikkeling rondom jouw productpromotie regelen. Aan de hand van de juiste kleuren en materialen zorgen wij ervoor dat jouw product tot zijn recht komt. 

Compleet pakket – styling, fotografie en teksten

Een goede promotie betekent teamwork. Foto’s en teksten ter promotie van een product laten wij uitvoeren door specialisten met wie wij al jaren nauw samenwerken. Een hele winkel stylen of een productpresentatie in een etalage; wij maken een mooie presentatie aan de hand van passende kleuren en materialen. Bij Meesterlijk Geschikt zorgen wij ervoor dat jij en je klanten de ogen uitkijken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Evenementen

Inmiddels is wel te zeggen dat wij eventstyling in de vingers hebben. Met onze jarenlange ervaring in styling voor evenementen komen wij met een mooie presentatie. Ieder evenement en product is anders, wij kijken daarom graag samen met jou naar de verschillende creatieve mogelijkheden. Met een aankleding die precies bij het evenement en product past, haal je het maximale uit de productpresentatie. Bloemstyling voor evenementen verzorgen wij op iedere locatie in Nederland. 

Persoonlijk advies

Inspiratie kan zeker geen kwaad als het aankomt op productpromotie.  Wil je inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn. Bloemdecoraties maken wij altijd op bestelling. Met persoonlijk advies is het meeste uit je presentatie te halen. Ieder product en ieder project is namelijk uniek. Ons advies is om een afspraak te maken, zodat wij uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen om jouw wensen te bespreken. Aan de hand van jouw wensen en budget kijken wij naar alle mooie mogelijkheden. Zo creëren wij samen met jou een goede promotie van je product. 

Conceptontwikkeling voor productpromotie en meer

Onze expertise vertalen wij naar het creëren van prachtige bloemwerken voor iedere situatie. Wij zijn van alle markten thuis als het aankomt op bloemkunst. Van beursaankleding tot trouwboeketten, welk verzoek je ook hebt onze gespecialiseerde medewerkers helpen je graag. Gaan jullie trouwen? Naast decoratie voor de bruiloft kun je ook bij ons terecht voor het plannen van de trouwerij. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Conceptontwikkeling

Liefde voor bloemen

Vanuit gevoel voor vorm en kleur passend bij de locatie. Verse bloemen en planten, alsmede prachtige creaties met zijden bloemen.

Conceptontwikkeling Door Meesterlijk Geschikt

Neem vandaag nog contact op met ons

Mail logo Contact
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Bloemlezing Meesterlijk Geschikt

Bloemlezing Meesterlijk Geschikt ...

Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief