Center piece van de ruimte

Een echte nep bloesemboom

Bloemen en planten kunnen een ruimte of evenement helemaal afmaken. Ze creëren sfeer, een warme uitstraling en vaak zelfs meer ruimte. Het bewateren en het onderhoud kosten daarentegen de nodige tijd en moeite. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Ben je op zoek naar een waar pronkstuk? Meesterlijk Geschikt heeft een bijzonder specialisme: onze nep bloesemboom. Onze bloesembomen zijn haast niet van echt te onderscheiden. Ze zijn een prachtige toevoeging aan jouw winkel of kantoor en dienen als evenement decoratie. Qua onderhoud heb je er geen omkijken naar, maar de nep bloesemboom zal toch de nodige ogen twee keer doen kijken!

Bloesemboom van zijde

Onze nep bloesembomen zijn van uitstekende kwaliteit zijde dankzij het werk van Silk-ka. De stam van de zijden bloesemboom bestaat uit de stam van een dode fruitboom en de zijden bloesem wordt door het team van Meesterlijk Geschikt met de hand stuk voor stuk op de takken gezet. Met de zorgvuldig gemaakte nep bloesemboom heb je dus een echt pronkstuk in handen. Onze bloesembomen zijn compleet onderhoudsvrij, wat ze zeer geschikt maakt voor kantoorruimten, ontvangsthallen en evenementen. Het is mogelijk om onze bloesembomen te kopen of te huren. De bloesemboom is inmiddels in vier verschillende varianten beschikbaar, waardoor er altijd wel één bij jouw bedrijf of evenement past!

Nep bloesemboom bij Rituals Cosmetics

Met veel trots ontwierp Meesterlijk Geschikt in 2013 haar eerste nep bloesemboom voor Rituals Cosmetics. We startten met een tafelmodel, dat nu door is ontwikkeld tot vier verschillende type bloesembomen. Onze bloesembomen zijn op iedere wenselijke locatie toepasbaar en laten iedere ruimte opbloeien!

Nep Bloesemboom Voor In Een Winkel

Nep bloesemboom op jouw evenement?

Heb je een evenement op de planning staan dat fris en innovatief aangekleed moet worden? Meesterlijk Geschikt kan jou helpen. Een nep bloesemboom creëert meteen dat ‘wauw’-gevoel waar je naar op zoek bent. Natuurlijk stoppen we niet bij het ontwikkelen en produceren van onze mooie bloesembomen. Voor ieder evenement verzorgen wij de complete aankleding en styling. Van bruiloften tot productpresentaties; met onze jarenlange ervaring in evenementen komen wij samen met jou tot een mooi resultaat.

Contact Meesterlijk Geschikt

Meesterlijk Geschikt komt graag langs op locatie om de sfeer te proeven en een idee te vormen van de ideale nep bloesemboom voor jouw ruimte of evenement. Naast bloesembomen hebben wij ook andere opties voor bedrijfsaankleding, zoals verse en zijden bloemstukken. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Niet van echt te onderscheiden

Nep bloesemboom van zijde

Een nep bloesemboom vult jouw ruimte met sfeer en warmte. Laat jouw bedrijf of evenement helemaal opleven met deze eyecatcher.

Nep Bloesemboom Voor Binnenshuis

Nep bloesemboom aanschaffen?

Mail logo Neem contact op
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Wat een keuzestress... Normaal absoluut geen last van, maar bij deze dames wel....wat een snoepwinkel ❤️. Bedankt De Hofdames voor de goede adviezen en de tijd! Ik geniet er altijd van als ik collega ondernemers ontmoet die ook zoveel passie en liefde voor hun vak hebben.

Wat een keuzestress... Normaal absoluut geen last van, maar bij deze dames wel....wat een snoepwinkel ❤️. Bedankt De Hofdames voor de goede adviezen en de tijd! Ik geniet er altijd van als ik collega ondernemers ontmoet die ook zoveel passie en liefde voor hun vak hebben. ...

De start van iets heel mooiiiis! @meesterlijkgeschiktnl  @stufkenbuitenruimte.nl @apeldoornbusinessawards

De start van iets heel mooiiiis! @meesterlijkgeschiktnl @stufkenbuitenruimte.nl @apeldoornbusinessawards ...

Koop lokaal!

Koop lokaal! ...

Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief