Meesterlijk Geschikt

Kantoorbeplanting

Het grootste deel van de week wordt doorgebracht op de werkvloer. Waarom zou je dan geen thuisgevoel creëren voor je personeel? Hetzelfde gevoel dat zij ervaren als ze aan het einde van de dag weer op hun eigen deurmat stappen. Bloemen en planten op kantoor creëren die mooie uitstraling en warme, huiselijke sfeer. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsidentiteit perfect uitgedrukt wordt in de kantoorbeplanting.

Bloemen en planten op kantoor

Een groene werkplek straalt positiviteit uit. Dat komt niet alleen je werknemers ten goede, maar ook klanten en zakenrelaties. De uitstraling van jouw kantoor is belangrijk voor die allesbepalende eerste indruk. Bloemen en planten op kantoor spelen daar een grote rol in. Een vers boeket bloemen of een weelde aan groene planten; je kantoor bloeit er meteen van op. Ga je voor rust en kalmte met mooie boeketten van witte of pastelkleurige bloemen? Of kan jouw kantoor wel wat pit gebruiken met behulp van onze bonte bloemstukken? Deze kunnen wij regelmatig op locatie leveren. Wij verzorgen niet alleen verse bloemen en planten op kantoor, maar ook zijden kantoorbeplanting die niet van echt te onderscheiden is. Dat scheelt onderhoud en zo behoud je de natuurlijke uitstraling op de werkvloer. Zijden bloemen en planten kunnen bovendien gehuurd worden. Het is ook mogelijk om de bloemen en planten per seizoen te laten vervangen. Zo houd je niet alleen je personeel fris en fruitig, maar ook de ambiance van je kantoor.

Nooit genoeg planten

Met jouw ideeën en ons gevoel voor vorm en kleur creëren we samen de juiste kantoorbeplanting. Maar daar stoppen we niet. Wij verzorgen graag jouw gehele bedrijfsaankleding, van de bloemkunst op een beurs tot de perfecte groene omlijsting voor een jubileum of opening. We komen graag langs op locatie om de sfeer te proeven en tot de passende beplanting voor jouw kantoor te komen. Jarige medewerkers of een nieuwe klant mogen verwelkomen? Dan verzorgen we namens jouw bedrijf ook graag een mooi boeket aan hun adres. Alle wensen zijn mogelijk. Wij arrangeren zelfs fleurige workshops als creatief personeelsuitje. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Meesterlijk Geschikt creëert jouw bloemen en planten op kantoor en hier buiten.

Contact voor kantoorbeplanting

Als ‘full service company’ verzorgen wij jouw mooi aangeklede bedrijfspand altijd tot in de puntjes. Wij hechten waarde aan jouw wensen en willen de identiteit van het bedrijf naar voren laten komen in jouw zorgvuldig doordachte kantoorbeplanting. Benieuwd naar alle opties omtrent bloemen en planten op jouw kantoor? Neem vandaag nog contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Bedrijfsaankleding

Bloemen en planten

Meer groen voor een positieve werkomgeving. Ervaar wat bloemen en planten voor jouw personeel en klanten kunnen doen en ga voor de kantoorbeplanting van Meesterlijk Geschikt.Bloemen Kantoor

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor meer informatie

Mail logo Contact
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
3 days ago
6 days ago
1 week ago
2 weeks ago
2 weeks ago
2 weeks ago
Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief