Maak kennis met

Evenement aankleding

Aankleding is de smaakmaker van jouw evenement. Met de juiste aankleding geef je je evenement precies die uitstraling die jij wilt overbrengen. Meesterlijk Geschikt begrijpt als geen ander dat geen evenement hetzelfde is. De perfecte aankleding kan daarin het verschil maken. Met jouw ideeën en onze jarenlange ervaring in evenementen realiseren we samen de prachtige aankleding die jij voor ogen hebt.

Voor ieder evenement

Jouw evenement komt tot leven met onze bloemkunst. Ieder evenement is uniek, net als onze bloemarrangementen. Bloemen zijn persoonlijk en vertellen een verhaal; of dat nu het mooie liefdesverhaal van jullie trouwdag is of het treurige slothoofdstuk van een uitvaart. Verse bloemen en planten creëren het perfecte decor voor ieder denkbaar event. Daarnaast gebruikt Meesterlijk Geschikt zijden bloemen, die niet van echt te onderscheiden zijn. Zo stellen we de mooiste bloemencombinaties samen voor jouw evenement. Natuurlijk zetten we ook dat stapje extra om de styling helemaal af te maken en leveren we onze boeketten in schitterende potten en vazen. Ga met onze creatieve professionals in gesprek over de aankleding die perfect aansluit op de wensen voor jouw evenement. 

Meer dan evenement aankleding

Bloemen zijn onze passie, maar Meesterlijk Geschikt gaat nog veel verder dan dat. We denken niet alleen mee over de bloemdecoratie, maar staan je ook bij tijdens alle andere bloemwensen. Zo zorgen wij voor een mooi boeket tijdens speciale gelegenheden en verzorgen we beursaankledingen. Gaan jullie trouwen? Dan helpen we jullie zelfs bij het plannen van jullie speciale dag. Om er zeker van te zijn dat jouw evenement aan al jouw wensen voldoet, komen we graag langs om op locatie de sfeer te proeven. Natuurlijk ben je ook welkom bij ons in de showroom om je evenement aankleding alvast tot leven te laten komen.

Kom kennismaken

Meesterlijk Geschikt komt graag bij je langs om kennis te maken en een uniek concept voor jouw evenement te verzorgen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om alle wensen omtrent aankleding en styling te bespreken. 

Evenementen

Aankleding en decoratie

Blaas jouw evenement leven in met onze mooie bloemkunst. Een uniek bloemstuk voor een uniek event.

 

Evenement Aankleden Voor Meer Sfeer

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Mail logo Contact
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
3 days ago
6 days ago
1 week ago
2 weeks ago
2 weeks ago
2 weeks ago
Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief