One of a kind

Zijden bloesemboom kopen

Bloemen en planten kunnen een ruimte écht afmaken. Ze creëren een warme en aangename sfeer waardoor iedereen zich direct welkom voelt. Eén van de pronkstukken van Meesterlijk Geschikt die dit gevoel zonder uitzondering aanwakkert, is onze bloesemboom. De custom-made bloesembomen lenen zich perfect voor kantoorruimtes en winkelpanden, maar ook voor unieke events. Je kan een bloesemboom kopen om de aankleding van jouw bedrijf of evenement meteen naar een hoger niveau te tillen. Dat lukt gegarandeerd met deze ware eyecatcher van Meesterlijk Geschikt.

Niet van echt te onderscheiden

Onze klanten die een bloesemboom kopen, zijn vaak verwonderd wanneer zij horen dat onze bloesembomen van zijde zijn. Wij noemen onze zijden bloesemboom dan ook niet voor niets niet van echt te onderscheiden. Dit alles dankzij de uitstekende kwaliteit zijde van Silk-ka. De stam van de bloesemboom is gemaakt van de stam van een dode fruitboom. De zijden bloesem wordt door het team van Meesterlijk Geschikt stuk voor stuk met de hand aan de takken bevestigd. Wil je graag een bloesemboom kopen, dan heb je dus altijd een uniek, one of a kind pronkstuk in bezit. 

Bloesemboom Kopen Voor In Een Winkel

Bloesemboom kopen voor op kantoor

Een bloesemboom kopen voor op kantoor is altijd een goed idee. Onze zijden bloesemboom is namelijk een cadeautje voor het oog, maar verder dan dat heb je er geen omkijken meer naar. De bloesembomen van Meesterlijk Geschikt zijn namelijk geheel onderhoudsvrij. Dit maakt ze niet alleen zeer geschikt voor kantoorruimten, maar ook voor ontvangsthallen en winkelopstellingen. Je kan onze bloesemboom kopen, maar ook huren. Deze center piece is inmiddels in vier verschillende varianten beschikbaar, waardoor er altijd wel één bij jou en jouw bedrijf past. Onze bomen kunnen volledig op maat gemaakt en geplaatst worden, zodat jouw productpromotie prachtig uit de verf komt of jouw pand weer fris en vernieuwend oogt. 

Rituals Cosmetics

Met veel trots ontwierp Meesterlijk Geschikt in 2013 haar eerste zijden bloesemboom voor Rituals Cosmetics. We startten met een tafelmodel, dat nu door is ontwikkeld tot vier verschillende type bloesembomen. Onze bloesembomen zijn op iedere wenselijke locatie toepasbaar en laten iedere ruimte opbloeien.

…of voor een uniek evenement

Wanneer je een bloesemboom wilt kopen voor andere toepassingen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Heb je een evenement op de planning staan dat fris en innovatief aangekleed moet worden? Ook dan kan Meesterlijk Geschikt jou helpen. Een bloesemboom creëert meteen dat ‘wauw’-gevoel waarnaar je op zoek bent. Natuurlijk stoppen we niet bij het ontwikkelen en produceren van onze mooie bloesembomen. Voor ieder evenement verzorgen wij de complete aankleding en styling. Van bruiloften tot productpresentaties; met onze jarenlange ervaring in evenementen komen wij samen met jou tot een mooi resultaat.

Contact bloesemboom kopen

Geïnteresseerd in het kopen van een bloesemboom? Wij komen graag bij je langs op locatie om de sfeer te proeven en een idee te vormen van de ideale bloesemboom voor jouw ruimte of evenement. Naast bloesembomen hebben wij ook andere opties voor bedrijfsaankleding, zoals verse en zijden bloemstukken. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Niet van echt te onderscheiden

Bloesembomen van zijde

Een bloesemboom vult jouw ruimte met sfeer en uitstraling. Laat jouw bedrijf of element helemaal opleven met deze eyecatcher.

Bloesemboom Kopen Voor In Een Pand

 

Een unieke bloesemboom kopen?

Mail logo Neem contact op
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus

Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus
...

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: 'ik hoef niets voor Valentijnsdag', bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: `ik hoef niets voor Valentijnsdag`, bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️
...

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl. 

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje('s)

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl.

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje(`s)
...

Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief