Een echte eyecatcher

Een bloesemboom voor binnen

Ben je op zoek naar een eyecatcher voor in jouw bedrijf of winkel? Dan is een bloesemboom binnen van Meesterlijk Geschikt wat je zoekt. Het geeft jouw bedrijf of winkel een warme, hartelijke en natuurlijke sfeer. Op deze manier geef je je klanten het gevoel dat ze welkom zijn. Onze bloesembomen worden volledig op maakt gemaakt en geplaatst. Hierdoor krijgt jouw bedrijf of winkel weer een frisse en vernieuwde uitstraling. Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte boom? Bij Meesterlijk geschikt helpen we je graag!

Niet van echt te onderscheiden

Een bloesemboom binnen van Meesterlijk Geschikt is nauwelijks van echt te onderscheiden, met dank aan de hoge kwaliteit zijde van Silk-ka. Daarnaast wordt de bloesemboom heel zorgvuldig gemaakt. De stam van de boom bestaat uit een echte stam van een dode fruitboom. Het team van Meesterlijk Geschikt plaatst de zijden bloesem stuk voor stuk op de takken. Onze met de hand gemaakte bloesemboom voor binnen is dus een echte eyecatcher voor in uw ruimte, waardoor je klanten zich meteen op hun plek zullen voelen. Nog een voordeel is dat je er geen omkijken naar hebt. In tegenstelling tot een echte bloesemboom is onze bloesemboom voor binnen geheel onderhoudsvrij. Dit maakt deze boom uiterst geschikt voor ontvangsthallen, kantoorruimten en winkelopstellingen. Het is bij Meesterlijk Geschikt mogelijk om een bloesemboom te kopen óf te huren. Onze bloesemboom is in vier verschillende varianten beschikbaar, waardoor er altijd één tussen zit die het best past bij jou en jouw bedrijf.

Onze eerste bloesemboom binnen

In 2013 ontwierp Meesterlijk Geschikt met veel trots haar eerste binnen bloesemboom voor Rituals Cosmetics. Dit startte met een tafelmodel, maar is inmiddels doorontwikkeld tot vier verschillende typen. Er kwam later ook een uitbreiding met bloembakken en flowergrids voor aan de gevel. De met oog voor detail ontworpen bloesembomen en uitbreidingen zijn nu onderdeel van de beleving en herkenbaarheid voor de klanten van Rituals en laten de ruimte opbloeien.

Bloesemboom Binnen In Een Pand

Bloesemboom binnen voor evenementen

Staat er een evenement op de planning dat een frisse aankleding kan gebruiken? Ook dan staat Meesterlijk Geschikt voor je klaar. Een kunstboom creëert het ‘wauw-effect’ waar jij naar op zoek bent. Naast het ontwerpen van één of meerdere mooie bloesembomen, verzorgen we ook de complete aankleding van jouw evenement. Van productpresentaties tot bruiloften; samen met jou en onze ervaring komen we tot een mooi resultaat.

Contact ons voor een bloesemboom binnen

Meesterlijk Geschikt komt graag bij je langs om een idee te vormen van de sfeer en de ideale bloesemboom binnen voor jouw ruimte of evenement. Wij bieden ook mogelijkheden voor bedrijfsaankleding, zoals verse en zijden bloemstukken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan eens contact met ons op. Ons team staat dan voor je klaar!

Niet van echt te onderscheiden

Bloesemboom voor binnen

Een bloesemboom binnen vult jouw ruimte met sfeer en warmte. Laat jouw bedrijf of evenement helemaal opleven met deze eyecatcher.

Bloesemboom Binnen In Een Winkel

Bloesemboom binnen aanschaffen?

Mail logo Neem contact op
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus

Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus
...

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: 'ik hoef niets voor Valentijnsdag', bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: `ik hoef niets voor Valentijnsdag`, bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️
...

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl. 

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje('s)

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl.

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje(`s)
...

Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief