Voeg wat kleur toe met

Bloemen op kantoor

Wie houdt er nu niet van bloemen? Bloemen op de keukentafel, in de vensterbank, op kantoor… Bloemen en planten op kantoor geven iedereen een warm welkom. Zowel je personeel als je klanten worden onthaald alsof het hun tweede thuis is. Van een plantenmuur tot wekelijks verse bloemen op de vloer, het is allemaal mogelijk bij Meesterlijk Geschikt.

Fleurige kantooraankleding

De aankleding van je kantoor is grotendeels bepalend voor de uitstraling van je bedrijf. Hoe jouw kantoor is aangekleed, zegt veel over de bedrijfsidentiteit. Bloemen op kantoor dragen dan ook bij aan een positieve eerste indruk van (potentiële) klanten en zakenrelaties. Je kantoor bloeit meteen op van een boeket verse bloemen of een weelde aan planten. Veel groen op de werkvloer zorgt ook nog eens voor energieker personeel dat meer uit hun werkdag weet te halen. Ga je voor rust en kalmte met mooie boeketten van witte of pastelkleurige bloemen? Of kan jouw kantoor wel wat pit gebruiken met behulp van onze bonte bloemstukken? Deze kunnen wij regelmatig op locatie leveren. Wij verzorgen niet alleen verse planten en bloemen op kantoor, maar ook zijden kantoorbeplanting die niet van echt te onderscheiden is. Dat scheelt onderhoud en zo behoud je de natuurlijke uitstraling op de werkvloer. Zijden planten en bloemstukken kunnen bovendien gehuurd worden. Het is ook mogelijk om ze  per seizoen te laten vervangen.  Zo houd je niet alleen je personeel fris en fruitig, maar ook de uitstraling van je kantoor.

Nooit genoeg bloemen op kantoor

Samen creëren we de perfecte aankleding van jouw bedrijf middels verse bloemen en planten. We denken je visie samen met je uit en realiseren het precies zoals jij voor ogen hebt. Maar Meesterlijk Geschikt verzorgt meer dan alleen bloemen op kantoor. Wat dacht je van uitnodigende boeketten terwijl jij je product of dienst promoot op een beurs? Of van zijden bloesembomen ter productpromotie in een winkel of etalage? Ook tijdens (bedrijfs)evenementen zijn onze bloemen en planten in te zetten. Laat je personeel en zakenrelaties zich verwonderen over de natuurlijke en unieke uitstraling van de styling van jouw evenement. Bloemen zijn dus zeer veelzijdig in te zetten. Meesterlijk Geschikt helpt je daar graag bij!

Contact

Met bloemen op kantoor krijgt jouw bedrijf een unieke uitstraling. Je personeel en klanten voelen zich helemaal thuis, worden energieker en verrichten meer werk. Dat is wat een groene werkomgeving met je doet! Als ‘full-service company’ verzorgen wij jouw verse bloemen en planten altijd tot in de puntjes. Wij hechten waarde aan jouw wensen en willen de identiteit van het bedrijf naar voren laten komen in onze zorgvuldig doordachte kantooraankleding. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor bloemen op kantoor? Neem vandaag nog contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Groene uitstraling

Bloemen op kantoor

Meer groen zorgt voor een positieve werkomgeving. Ervaar wat bloemen op kantoor voor jouw personeel en klanten kunnen betekenen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor meer informatie

Mail logo Contact
Volg ons op instagram #meesterlijkgeschikt
Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus

Met een lach en een traan... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Succes lieve mannen... Tot in Spanje! Jullie gaan dit gewoon doen!! Kus
...

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: 'ik hoef niets voor Valentijnsdag', bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️

Mannen, tip van ons: als vrouwen zeggen: `ik hoef niets voor Valentijnsdag`, bedoelen ze eigenlijk het tegenovergestelde. Daarom, bel /mail of app ons en wij zorgen dat zij blij verrast is en jij een leuke avond hebt! Info@meesterlijkgeschikt.nl /055-360 45 41 of app mij persoonlijk 🥰❤️😍.
Woensdag 14 februari Valentijnsdag! De dag om alle liefde te vieren ❤️❤️❤️
...

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl. 

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje('s)

Moet jij nu net als ik werken op 14 februari Valentijnsdag maar wil je niet je (geheime) liefde vergeten te verwennen met een prachtig ambachtelijk geschikt boeket of een mooie roos/rozen...?!😉❤️😍🥰

Bel/mail of kom naar de winkel (of app mij) en ik & mijn team zorgen ervoor dat het geregeld wordt!!
Www.meesterlijkgeschikt.nl.

#ontzorgen #valentijnsdag2024 #14februari #geheimeliefde #liefdevanjeleven #liefdevoorwiedanook #meesterlijkgeschikt #deliefstebloemistevanapeldoorn #bloemenmeisje(`s)
...

Opbouw event 'La Familia' op een bijzondere locatie

Opbouw event `La Familia` op een bijzondere locatie ...

Vigilat Partner ABN Amro partner Apotheek denekamp kwalitaria Groei & bloei Landgoed klarenbeek Rituals case Romijnapotheek Cosmo hairstyling Ro mijn cosmetica Stijlvol haarstudio Toyota wagenmaker Altios Cloud experts Oxener since 1905 Haringparty Marialust Apeldoorn New public Witteveen bos VBW Tel international BNI vivaldi Businessclub dynamo DPK Gelredome Silk ka flowers for life Verras je lief