Secretaressedag 19 april 2018

Op donderdag 19 april is het Secretaressedag. Deze dag is hét moment om uw secretaresse, office manager of personal assistent in het zonnetje te zetten. Uw steun en toeverlaat binnen uw bedrijf verdient natuurlijk een prachtig bedankje. Wij helpen u daar graag bij!

Speciaal voor Secretaressedag hebben we een boeket samengesteld waarmee u uw waardering naar uw secretaresse, office manager of personal assistent kunt uitspreken. Het boeket is een plukboeket en bestaat uit verschillende bloemsoorten. Het boeket is daarom net zo gevarieerd als de kwaliteiten van uw duizendpoot.
Het boeket kunt u bestellen in maat M (€25,00), L (€35,00) of XL (€45,00). De prijzen zijn exclusief BTW. U kunt kiezen uit drie kleurencombinaties, namelijk pasteltinten, bonte kleuren of een boeket in de kleuren groen en wit.

Geef tijdig uw bestelling door, dan bezorgen wij deze op Secretaressedag. Speciaal voor Secretaressedag rekenen wij voor deze bestelling geen bezorgkosten bij bezorging in Apeldoorn.
U kunt uw bestelling doorgeven via 055-360 45 41 of per e-mail aan order@meesterlijkgeschikt.nl
Mocht u andere wensen hebben om uw blijk van waardering naar uw secretaresse uit te spreken, dan denken wij graag met u mee. Laat het ons weten en wij maken iets wat volledig aan uw wensen voldoet.

No Comments Yet.

add your comment