Fotografie

Pim van der Maden FDIPP vertelt over de samenwerking met Miranda ter Voorde

Werken met Miranda is speciaal: alles moet perfect zijn en er wordt niets aan het toeval overgelaten. Ze zit vol energie en werkt erg hard en vol inzet om te bereiken wat ze in haar hoofd heeft. Hetzelfde verwacht ze van degenen die met haar werken.

Ik heb in de afgelopen jaren een groot aantal opdrachten met haar gedaan en ik voelde me zeer vereerd toen ze me vroeg voor de fotografie van haar eerste boek; ik heb geen moment getwijfeld om op haar uitnodiging in te gaan.

Al vanaf de eerste sessie op 6 januari 2010 heb ik met heel veel plezier gefotografeerd; niet alleen vanwege de prachtige arrangementen die Miranda maakte, maar ook de samenwerking met alle leuke mensen die er bij betrokken waren, maakten het fotograferen tot een echt feest.

Miranda heeft me veel vertrouwen en vrijheid gegeven in de fotografie; deels ook door het vele werk op locatie had ze niet altijd de gelegenheid om er bovenop te zitten. Dat beschouw ik als het best mogelijke compliment! Miranda bedankt daarvoor.

Over Pim van der Maden FDIPP

Pim van der Maden Fotograaf is gespecialiseerd in florale fotografie, landschappen en mensen. Daarnaast fotografeert hij veel voor de agribusiness en voor diverse magazines, zowel in Nederland als daarbuiten.

Tevens heeft hij door zijn onderwijsachtergrond veel ervaring in het geven van workshops fotografie en geeft hij cursussen voor amateurs en professionals.

Ook is hij een veelgevraagd spreker voor lezingen over diverse onderwerpen in de fotografie.

Pim heeft met diverse grote namen in de bloemenwereld gefotografeerd; onder andere voor het boek van Wim Hazelaar, de boeken van Life3 en het boek van Miranda ter Voorde.

Website Pim van der Maden